OM

PRODUKT & MAD 
ARKITEKTUR
DRONE
NATUR

Der er ikke nogle områder indenfor fotografiets verden jeg ikke arbejder med. Mine primære opgaver består dog af ovenstående fem kategorier.

Det betyder derfor ikke, at jeg ikke løser andre opgaver! Jeg arbejder med mange andre områder, herunder video, bolig, interiør, portræt, bryllup etc. - så tvivl ikke med at tage kontakt.


Jeg er uddannet fagfotograf ved Medieskolerne i Viborg og har gennem studietiden arbejdet fuldtid som fotografelev, ved store reklamefotografer i Aarhus, over fire år.
Uddannelsen har givet mig en kæmpe værktøjskasse at arbejde med, en bred og grundlæggende forståelse for fotografiet og indarbejdet alt det tekniske. Alt lige fra hvordan et kamera er skruet sammen, til hvordan sensoren fungerer og lysindfaldet gennem objektivet påvirker billedet. Hvordan man redigerer og bearbejder sine filer efterfølgende og derigennem opnår det bedst mulige resultat. 

Ved siden af mit fuldtidserhverv, har jeg været fotograf hos Aarhus Panorama, hvor løste freelanceopgaver og leverede billeder til magasinet samt Århus Stiftstidende. Magasinet er desværre lukket ned den dag i dag.

Når hverdagen ikke optager mig, arbejder jeg gerne på mine personlige projekter som kan findes her på hjemmesiden og min Instagram.

HVEM ER JEG?

Portræt af Christoffer Åberg, fotograf

UDDANNET FAGFOTOGRAF VED MEDIESKOLERNE I VIBORG.

ARBEJDER SOM REKLAMEFOTOGRAF. 

Når arbejdet ikke kalder, er jeg at finde i det lokale triatlonmiljø i Aarhus.